• 1403/06/19 - 08:30
  • تعداد بازدید : 126
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی دامپزشکی شهرستان تویسرکان خبر داد:

تاکید اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان بر نگهداری لاشه های کشتار شده در اتاق پیش سرد کشتارگاه

دکتر اسکندری در راستای مقابله با بیماریهای مشترک بین انسان و دام بر نگهداری لاشه به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه تاکید کرد که این کار در کشتارگاه صنعتی شهرستان تویسرکان صورت می پذیرد.

برای جلوگیری از سرایت بیماری‌های مشترک بین انسان و دام ضروری است گوشت به مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سرد کشتارگاه نگهداری شود.

دکتر اسکندری؛ رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان گفت: علاوه بر اهمیت بازرسی قبل و پس از کشتار توسط ناظران کشتارگاه، نگهداری لاشه ها به مدت 24 ساعت در پیش سرد کشتارگاه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است که این امر در کشتارگاه دام شهرستان تویسرکان صورت می گیرد.
وی در ادامه افزود: نگهداری گوشت قرمز پس از کشتار دام به مدت 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه باعث تغییر در میزان اسیدیته گوشت و از بین رفتن بسیاری از عوامل بیماری زا از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو می شود.


اسکندری، در پایان از شهروندان خواست به منظور جلوگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام، از کشتار غیر مجاز دام در منازل و خرید گوشت فاقد مشخصات و لیبل دامپزشکی خودداری کنند و در زمان قطعه بندی گوشت حتما از دستکش یکبار مصرف استفاده نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان تویسرکان
  • کد خبر : 324793
علی خاکسار

علی خاکسار

تصاویر