اتمام موفقیت آمیز طرح تشدید بازرسی مواد خامی نوروز 98 در شهرستان اسدآباد
دکتربصیری: طی بازرسی های صورت گرفته در طرح تشدید نوروزی 98 مقدار بیش از دویست کیلوگرم انواع فرآورده های خام دامی از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد دکتر عادل بصیری محمدپور رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل های ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور و ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی شهرستان اسدآباد این اداره با برقراری کشیک های ثابت و سیار نوروزی با هدف تأمین بهداشت و سلامت عمومی برای مصرف کنندگان فرآورده های خام دامی در ایام نوروز 98 بر نحوه عرضه این محصولات نظارت نمود.
وی گفت: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی، بازرسان و کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی اسدآباد از تاریخ 25 اسفندماه 97 لغایت 17 فروردین ماه سالجاری با انجام 302 مورد بازدید از مراکز و فروش فرآورده های خام دامی، سردخانه ها و رستوران ها و ... مقدار 264 کیلوگرم از انواع این فرآورده های را غیرقابل مصرف تشخیص داده و از چرخه مصرف انسانی خارج نمودند که در همین راستا تعداد یک واحد متخلف قصابی نیز با هماهنگی پلیس اطلاعات و امنیت عمومی نیروی انتظامی اسدآباد پلمپ گردید.
رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد با اشاره به وظایف دامپزشکی در جهت تأمین و تضمین سلامت عمومی جامعه، تأمین بهداشت دام و فرآوردههای خام دامی، پیشگیری و مبارزه با بیماریهای مشترک انسان و دام، توسعه پایدار و سرمایه گذاری در بخش دام و اجرای الزامات، برقراری مقررات و دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور را از دیگر اهم وظایف این دستگاه حاکمیتی برشمرد.
این مقام مسئول افزود:با هر فردی که بخواهد سلامت شهروندان را به خطر بیاندازد برخورد قاطع قانونی بعمل خواهد آمد.
وی تصریح کرد: دامپزشکی بعنوان خط مقدم حوزه بهداشت و سلامت همواره کوشیده تا نهایت سعی و تلاش خود را برای حفظ سلامت مردم شهرستان بهکار برد و با تلاش های شبانه روزی پرسنل خدوم این دستگاه برخی از بیماری های اخطارکردنی و مشترک بین انسان و حیوان در شهرستان مهار و از شیوع آن جلوگیری بعمل آید.