• 1399/04/02 - 09:37
  • تعداد بازدید : 292
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار:

ضبط و معدوم سازی یک هزار و 200 کیلوگرم مرغ منجمد در شهرستان بهار

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، دکتر بهزاد صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: با تلاش بازرسان دامپزشکی، یک هزار و 200کیلوگرم مرغ منجمد ضبط و معدوم سازی شد.

وی در ادامه افزود: این محموله که در بازدید شبانه کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان بهار از کشتارگاه طیور شهرستان به دلیل نداشتن هویت توقیف و نمونه برداری و به آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی همدان ارسال گردیده بود پس از جواب ارسالی آزمایش از سوی آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی همدان مبنی بر غیرقابل مصرف بودن آن و بالا بودن بار میکروبی نمونه و پس از انجام هماهنگی های لازم با واحد حراست و حقوقی اداره کل دامپزشکی توسط بازرسان اداره دامپزشکی شهرستان بهار و در معیت مامورین نیروی انتظامی شهر صالح اباد و با رضایت صاحب محموله در محل تبدیل ضایعات کشتارگاه ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

دکتر صادقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار اظهار داشت : با عنایت به حجم بالای محموله فوق الذکر ضبط و معدوم سازی آن پس از دریافت حکم قضایی و با حضور کارشناسان شهرستان و استان انجام گرفت.

دکتر صادقی در پایان گفت: نظارت بر انواع فراورده های دامی در سطح شهرستان توسط کارشناسان بازرسی مواد خام دامی و مسئولین فنی و بهداشتی واحد ها با کمال قوت در حال انجام بوده و در صورت مشاهده موارد غیر بهداشتی برابر مقررات تعیین تکلیف می گردد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهار
  • کد خبر : 253061
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید