رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان همدان:
تامین گوشت سالم، بهداشتی و حلال برای مصرف مردم از اقدامات ضروری و مهم دامپزشکی است
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان به همراه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان از مرکز کشتارگاه صنعتی دام همدان و کارخانه تولید خوراک دام وطیور این شهرستان بازدید کردند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ضمن بازدید از کلیه مراحل کشتار و بازدید از بخش های مختلف کشتارگاه گفت: تمامی مراحل کشتاردام از ذبح تا بسته بندی گوشت قرمز و سایر آلایش های دامی در این کشتارگاه تحت نظارت کامل دامپزشکی است.
دکتر امیر حسین نقی پور در ادامه گفت: تامین گوشت سالم، بهداشتی و حلال برای مصرف مردم از اقدامات ضروری و مهم دامپزشکی است و با وجود نیروهای دامپزشکی مستقر در کشتارگاه و ناظر شرعی این امر محقق شده است.
در ادامه دکتر بهزارد صادقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار گفت: در حال حاضر دو نفر از نیروهای دولتی و چهار نفر بخش خصوصی دامپزشکی بر کار نظارت بهداشتی گوشت و آلایش دامی در این کشتارگاه مشغول به کار هستند و بر وضعیت بهداشتی تمام مراحل کشتاردام نظارت کامل دارند.
دکتر نقی پور در ادامه از کارخانه خوراک دام و طیور پروتئین دانه نیز بازدید کرد و موارد بهداشتی مورد نیاز را جهت رعایت بهتر اصول بهداشتی به مسئولین واحد متذکر شد.
نظر دهید