• 1397/07/29 - 14:07
  • تعداد بازدید : 216
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار:

بمنظور جلوگیری از رشد عوامل بیماری زا، شست و شو و ضدعفونی سالن ها و ادوات کشتارگاه صنعتی دام شهرستان در فواصل زمانی منظم صورت می گیرد

دکتر بهزاد صادقی: ناظرین بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه ها در صورت مواجهه با موارد غیربهداشتی در کشتارگاه بر اساس ضوابط بهداشتی سازمان موارد را ضبط ، معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارج می نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار دکتر بهزاد صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: به منظور جلوگیری از رشد عوامل بیماریزا در کشتارگاه سالن ها و ادوات کشتار کشتارگاه در فواصل زمانی منظم و با مواد ضدعفونی کننده زیر نظر مسئول فنی و بهداشتی واحد شست و شو و ضدعفونی می گردد.

وی با اشاره به حساسیت بسیار بالای اقدامات بهداشتی در کشتارگاهها در جهت کنترل، بروز و شیوع انواع بیماریهای مشترک بین انسان و دام افزود: به منظور تأمین بهداشت گوشت و آلایش تولید شده کارشناسان دامپزشکی اقدامات بهداشتی مورد نظر را با دقت کامل در کشتارگاه اجرایی و بصورت کامل بر نحوه انجام آنها نظارت دارند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار اظهار داشت: بیماریهای مهمی از قبیل: بروسلوز، تب کریمه کنگو، شاربن و... از طریق کشتارگاه قابل انتقال بوده که با انجام اعمال بهداشتی و شست و شو و ضدعفونی محل احتمال انتشار این بیماریها به محیط خارج به حداقل کاهش پیدا می کند.

وی در پایان تصریح کرد: ناظرین بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاه در صورت مواجهه با موارد غیربهداشتی در کشتارگاه بر اساس ضوابط بهداشتی سازمان موارد را ضبط و معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارج می نمایند و به همین دلیل شهروندان با خیال آسوده محصولات خارج شده از کشتارگاه را که دارای مهر و لیبل بهداشتی سازمان می باشند را به مصرف رسانند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهار
  • کد خبر : 1286
کلمات کلیدی