• 1399/03/01 - 08:48
  • تعداد بازدید : 299
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید کارشناسان فرمانداری، بهداشت و دامپزشکی بهار از مرکز کشتارگاه صنعتی دام شهرستان بهار

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار کارشناسان فرمانداری، بهداشت و دامپزشکی بهار از مرکز کشتارگاه صنعتی دام این شهرستان بازدیدکردند.

این دیدار که با هدف مقابله با مخاطره بهداشتی ناشی از آلودگی‌ با ویروس کرونا  در کشتارگاه انجام شد و توصیه های بهداشتی لازم جهت پیشگیری از بروز و انتقال ویروس کرونا مورد بررسی، بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر صادقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار گفت: کلیه پرسنل مستقر در کشتارگاه دام ملزم به رعایت مستمر کلیه ضوابط بهداشت فردی، محیطی و فرآیند تولید بوده و بایستی امکانات و تمهیدات لازم برای مقابله با کووید 19 انجام دهند.

وی افزود: کلیه ضوابط بهداشتی و نحوه رعایت مسائل و بهداشت فردی و اجتماعی در محیط کار در اختیار این کشتارگاه قرار داده شده است و باید به طور کامل اجرایی گردد.

کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار نیز به اهمیت رعایت ضوابط بهداشتی در کشتارگاه در مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد و گفت: پرسنل کاری کشتارگاه باید از ماسک، دستکش، لباس کار یکبار مصرف، چکمه و وسایل کامل حفاظت فردی برخوردار باشند .

وی بر رعایت بهداشت  و ضدعفونی خودروهای حمل و سردخانه ها و یخچال های نگهداری گوشت تاکید کرد و افزود: شستشو و گندزدایی سردخانه و یخچال ها و خودروهای حمل پس از تخلیه بار و در هر شیفت کاری ضروری میباشد.

کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهار تصریح کرد: شستشو و گندزدایی مرتب  سالن کشتار بعد از هر شیفت کاری، ضدعفونی و گندزدایی سطوح استفاده مشترک، دفع مناسب پسماندها، تهویه مناسب سالن ها، بهداشت آبخوری ها ، سرویس های بهداشتی ، اتاق استراحت کارکنان نقش مهمی در پیشگیری از بروز و شیوع کوید 19 دارد.

در پایان کارشناسان پیرامون مسائل بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه کرونا بحث و تبادل نظر کردند و ابراز امیدواری کردند با رعایت مسائل بهداشتی و اقدامات پیشگیرانه بتوانیم از بروز و شیوع این بیماری در کشتارگاه گام موثری برداریم .

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهار
  • کد خبر : 252210
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید