• 1398/02/10 - 14:02
  • تعداد بازدید : 447
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار از کشتارگاه صنعتی دام استان همدان

مهندس پورمجاهد ضمن بازدید از کشتارگاه صنعتی دام استان همدان از نزدیک در جریان روند تولید گوشت و سایر قسمت ها قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان «مهندس پورمجاهد» معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان بهمراه «دکتر محمودرضا رسولی» مدیرکل دامپزشکی استان، «مهندس رضوانی جلال» رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، «دکتر صادقی» رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد شهرستان بهار بازدید نمود.

مهندس پورمجاهد ضمن بازدید از تمامی واحدهای موجود در کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد از نزدیک در جریان روند اجرای امور مرتبط، تولید و بسته بندی محصولات مختلف کشتارگاه اعم از گوشت تازه گوسفند، گاو و آلایش دامی، واحدهای پیش سرد و سایر قسمت های مختلف قرار گرفته و توضیحات لازم در خصوص نحوه تولید محصول و انجام نظارت های بهداشتی توسط مسئولین دامپزشکی و مدیریت واحد نیز به ایشان ارائه گردید.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار همدان ضمن بررسی تمامی موارد عنوان شده دستورات لازم در خصوص نحوه عملکرد کشتارگاه را صادر و اظهار داشت: می بایستی با همفکری، مشورت و همیاری مسئولین استانی و ادارات ذیربط مسائل مرتبط با کشتارگاه صنعتی دام همدان بررسی و گوشت استحصالی با کیفیت بهداشتی مناسب به مردم استان ارائه گردد.

در ادامه «دکتر محمودرضا رسولی» مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به استقرار چهار نفر نیروی بازرس بهداشتی در کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد اظهار داشت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه، نحوه تولید کلیه محصولات در کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی نظارت می گردد تا محصولات تولیدی مجموعه با کیفیت بهداشتی مناسب بدست مصرف کنندگان برسد.

ایشان در ادامه با اشاره به رفع نواقص در کشتارگاه صنعتی دام افزود: تمام تلاش اداره کل دامپزشکی استان بر رفع نواقص موجود بوده و در این راستا نیازمند کمک و همراهی مسئولین استانی می باشیم.

دکتر رسولی در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه فعالیت های گسترده ای نیز در کشتارگاه به انجام رسیده و درحال انجام است که شایان تقدیر بوده  و می توان به راه اندازی دو واحد بسته بندی آلایش دامی و واحدهای پیش سرد در کشتارگاه اشاره کرد که لاشه دامهای کشتار شده پس از 24 ساعت ماندگاری در سردخانه (دمای صفر تا 4 درجه)روانه بازار می گردد که این روند از بروز و شیوع بیماری مشترک cchf جلوگیری بعمل می آورد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهار
  • کد خبر : 129052
کلمات کلیدی