اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا در کشتارگاه های دام و طیور
دکتر بهزاد صادقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار اظهار داشت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماریهای ویروسی کارکنان شاغل در کشتارگاههای دام و طیور اعم از مسوولان فنی بهداشتی، کارگران خط کشتار و بستهبندی و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی باید دارای کارت تندرستی از مراکز بهداشتی مجاز بوده و از بکارگیری افرادی که کارت تندرستی ندارند، باید در این مراکز جلوگیری شود.
دکتر صادقی ادامه داد که اقدامات پیشگیرانه بیماری کرونا در واحدها، زیر نظر مسئولین فنی و بهداشتی در حال انجام بوده و در کشتارگاهها و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی باید از فعالیت افرادی که دارای علائم مشکوک به بیماریهای تنفسی هستند، تا بهبودی کامل در قسمتهای قطعه و بستهبندی خودداری کنند.
دکتر صادقی اظهار داشت: همچنین کارگران و کارکنان کشتارگاهها، مراکز بستهبندی و مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی باید از لباس کار، ماسک و دستکش در حین انجام کار استفاده کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار تصریح کرد: مراکز از ماده ضدعفونیکننده جهت ضدعفونی تجهیزات، محیط و ضدعفونی پرسنل کشتارگاه با مواد موثر استفاده نمایند.
دکتر صادقی در پایان اظهار داشت: به منظور رعایت موازین و دستورالعمل های ابلاغی ستاد ملی بیماری کرونا، کارشناسان اداره دامپزشکی شهرستان بهار به صورت مرتب از واحد های تابعه شهرستان نظیر کشتارگاههای دام و طیور و مراکز بسته بندی بازدید می نمایند.
نظر دهید