رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار:
از خرید و مصرف گوشتهایی بدون هویت و تهیه شده در مراکز غیرمجاز به جد خودداری کنید
شناسایی تب کنگو در حیوانات آسان نیست و جهت پیشگیری از بروز بیماری در جوامع انسانی باید از فراورده های خام دامی زیر نظر سازمان دامپزشکی استفاده کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، دکتر بهزاد صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی بوده و ناقل و مخزن این بیماری کنهها هستند و میزبان این بیماری میتواند یکی از دامهای اهلی مانند گاو، گوسفند، بز و یا شتر باشد.
دکتر صادقی در ادامه اظهار داشت: بروز بیماری تب کنگو در حیوانات تنها با تب همراه است و علائم بالینی دیگری ندارد به همین دلیل به راحتی نمیتوانیم از وجود این ویروس در بدن حیوان مطلع شد.
وی در ادامه در خصوص نحوه انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان نیز گفت: نیش زدن انسان توسط کنه، ارتباط انسان با حیوان آلوده به این ویروس و یا مصرف گوشت حیوان ذبح شدهای که به این بیماری آلوده است از جمله روشهای انتقال تب کریمه گنکو به انسان است.
دکتر صادقی افزود: با عنایت به اینکه در کشتارگاههای دام پس از کشتار انواع دام، لاشه استحصالی به مدت 24 ساعت در سردخانه و در دمای یخچالی و در رظوبت مناسب نگهداری می گردد و در این مدت زمان جمود نعشی لاشه طی شده و به دلیل افت ph لاشه ویروس عامل بیماری تب کریمه کنگو از بین رفته و گوشت سالم سازی می گردد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار به مردم توصیه کرد: از خرید و مصرف گوشتهایی که از مراکز غیرمجاز تهیه شده و یا فرآیند کشتارگاهی را طی نکرده است، به جد خودداری کنند.
نظر دهید