• 1398/11/06 - 12:45
  • تعداد بازدید : 488
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان:

کمک به راه اندازی و توسعه مراکز بسته بندی بهداشتی فرآورده های خام دامی از اولویت های دامپزشکی است

دکتر نقی پور: با حضور کارشناسان دامپزشکی از کارگاه بسته بندی تخم مرغ این شهرستان بازدید بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان «دکتر امیرحسین نقی پور» رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان با اشاره به وجود کارگاه‌های بسته بندی مواد خام دامی در این شهرستان گفت: تغییر فرهنگ مصرف خانوار به سوی مواد پروتئینی بسته بندی شده، علاوه بر «رونق تولید»، با بکارگیری افراد در این کارگاه‌ها در کاهش معضل اجتماعی بیکاری نیز مؤثر بوده است.

وی اظهار داشت: عرضه مواد پروتئینی بسته بندی شده علاوه بر مزیت اقتصادی به ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه نیز کمک می‌کند.

دکتر نقی پور خاطر نشان کرد: با توجه به استقرار فرهنگ بهداشتی در جامعه و گسترش این فرهنگ، یکی از اولویت های کاری دامپزشکی کمک به راه اندازی، توسعه مراکز بسته بندی محصولات دامی بهداشتی و دارای شناسنامه بوده است.

وی با تأکید بر تلاش و زحمات زیادی که در جهت به راه انداختن واحدهای بسته بندی در طی سالهای گذشته صورت گرفته، افزود: اطلاع رسانی به مردم و مخاطبین از لحاظ رعایت بهداشت مواد غذایی و خرید آلایش دامی بصورت بسته بندی شده توسط دامپزشکی مثمر ثمر بوده و رضایت مردم را نشان می دهد.

این مقام مسئول تصریح کرد: خوشبختانه استفاده از کالاهای بسته بندی شده در شهرستان با توجه به شناسنامه دار بودن کالا اعم از لیبل و برچسب اطلاعاتی تاریخ تولید و انقضاء که مورد بازدید بهداشتی کارشناسان و مسئولین فنی دامپزشکی نیز قرار می گیرد، از استقبال خوبی برخوردار بوده که در این زمینه انواع مواد خام دامی شامل: گوشت سفید، گوشت قرمز، آلایش دامی و پای مرغ و نیز تخم مرغ در بازار عرضه می شود.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان در پایان افزود: شهروندان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف به سامانه 1512 اداره دامپزشکی اطلاع رسانی نمایند تا کارشناسان دامپزشکی  در اسرع وقت به موضوع رسیدگی نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان همدان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 248662
کلمات کلیدی