ه دعوت دامپزشکی همدان انجام شد:
بررسی مسایل بهداشتی مرتبط در حوزه مراکز طبخ با حضور اتحادیه رستوران داران همدان
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی همدان دکتر درخشنده رییس این اداره گفت: با توجه به وظایف سازمان دامپزشکی در اطمینان بخشی بر سلامت سفره عمومی جامعه و در راستای افزایش ارتقا مسائل بهداشتی دامپزشکی در مراکز طبخ جلسه ای با حضور ریاست اتحادیه چلوکبابی و رستورانداران در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی برگزار شد.
وی افزود: در سال گذشته تعداد بازدید 1109از مراکز طبخ انجام شد که منجر به ضبط 1400 کیلوگرم مواد خام دامی غیر قابل مصرف و 59 واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
او مهمترین ابزار کنترل موارد بهداشتی را افزایش آگاهی و آموزش دانست.
قره باغی رییس اتحادیه چلوکبابی و رستورانداران همدان اظهار کرد: مجموعه اتحادیه در خصوص افزایش ارتقا مسایل بهداشتی،آموزش و نظارت بر واحد های طبخ در قالب گشت های مشترک تمام قد در کنار دامپزشکی ایستاده است.