روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان خبر داد:
انجام 80 مورد نمونه گیری شیر خام از سطح گاوداری های صنعتی و نیمه صنعتی
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان دکتر طاهری رئیس اداره گفت:شیر بعنوان یک منبع غنی از پروتئین ؛مواد معدنی و ویتامین مورد مصرف انسان قرار می گیرد.
وی افزود: عوامل مختفلی نظیر بیماری ها؛تغذیه؛وضعیت فیزیولوژیک دام و بهداشت شیر دوشی بر سلامت شیر خام تاثیر گذار است.
طاهری اظهار کرد: با توجه به اهمیت سلامت شیر در سبد غذایی مردم لذا از ابتدای سالجاری 80 مورد نمونه گیری از شیر تولیدی گاوداری های صنعتی و نیمه صنعتی همدان اخذ و جهت بررسی های لازم آزمایش می گردد.
این مقام مسئول اهم موارد بررسی شده را بار میکربی و تقلبات در شیر خام عنوان کرد و ادامه داد طی بازدید های صورت گرفته کارشناسان موارد لازم جهت بهبود سلامت شیر تولیدی نیز به دامداران آموزش داده می شود.
او در پایان از شهروندان محترم درخواست کرد شیر را بصورت پاستوریزه مصرف نمایند و از خرید شیر بصورت خام و یا نجوشیده اکیدا خودداری نمایند.