لیبل گذاری لاشه استحصالی در کشتارگاه دام شهرستان فامنین
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: لیبل گذاری لاشه های استحصالی در کشتارگاه دام فامنین با پیگیری های این اداره به مرحله اجرا در آمد.
ایشان گفت:لاشه های دام کشتار شده پس از بازرسی بهداشتی و گذراندن مرحله پیش سرد، ابتدا ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی گردیده و سپس بر روی لاشه برچسب( لیبل) مشخصات تولیدنیز الصاق و با خودروهای سردخانه دار و با اخذ مجوزهای لازم و قانونی روانه بازار مصرف می شود.
«دکتر محمودمشهوری» افزود: لیبل الصاقی بر روی لاشه ها که بعنوان شناسنامه لاشه تلقی می شود که شامل: نام کشتارگاه، تاریخ تولید گونه و جنس دام از نظر نر و ماده بودن می باشد.
وی اظهار داشت: این طرح با توجه به نقش مهم و مؤثر کشتارگاها در تولید گوشت بهداشتی و سالم و نظر به اهمیت انجام نظارتهای دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی و از طرفی به منظور تسهیل در تشخیص لاشه های سالم و معتبر توسط عموم مردم و تقویت فرهنگ شهروندی نظارت عمومی بر فرآورده های خام دامی در واحدهای عرضه سطح شهر و جلوگیری از ورود لاشه های غیر مجاز وقاچاق در چرخه مصرف اجرا شد.
وی تصریح کرد: در ده ماهه نخست سالجاری بیش از 3000رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه دام ذبح و مورد بازرسی دقیق و بهداشتی قرار گرفته است.
وی در پایان از مردم در خواست کرد در هنگام خرید گوشت به مهر و لیبل دامپزشکی توجه لازم را داشته و در صورت برخورد و مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی موارد را سریعاً به اداره بصورت حضوری و یا از طریق تماس تلفنی با شماره 36823312 دامپزشکی شهرستان را مطلع فرمایند.
نظر دهید