• 1401/04/12 - 18:17
  • تعداد بازدید : 236
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در ادامه سفریک روزه به شهرستان تویسرکان:

مدیرکل دامپزشکی استان همدان از کشتار جدیدالتاسیس صنعتی دام شهرستان تویسرکان بازدید کرد

دکتر رسولی: در حال حاضر شش کشتارگاه صنعتی دام و پنج کشتارگاه صنعتی طیور در استان فعال بوده و تمام کشتارگاه‌های استان همدان مجهز به سیستم پیش سرد هستند و لاشه های استحصالی با نظارت شبانه روزی ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی با ضریب امنیت بهداشتی بیشتری تولید و به بازار عرضه می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمودرضا رسولی مدیرکل دامپزشکی استان همدان به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع، مسئول حراست، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تویسرکان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تویسرکان، رئیس دفتر نماینده مردم شریف شهرستان تویسرکان در مجلس شورای اسلامی و کارشناس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان از فرایند کشتار در کشتارگاه جدیدالتاسیس صنعتی دام این شهرستان بازدید کرد.

در این بازدید دکتر رسولی مدیر کل دامپزشکی استان، گفت: تمامی کشتارگاه ها و کارخانجات تولید خوراک دام ، طیور و ماهی و ... در چهارچوب دستورالعمل ها و قوانین ابلاغی سازمان دامپزشکی کشور و تحت نظارت کامل دامپزشکی فعالیت می نمایند و فعالیت آنها منوط به احراز شرایط بهداشتی و امنیت زیستی مطابق قوانین و همچنین حضور مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی خواهد بود.

وی افزود: بحث کشتار دام امری است که با سلامت و بهداشت جامعه مواجه است و باید در این زمینه توجه و نظارت ها بیشتر باشد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به همکاری دستگاه‌های ذیربط با سرمایه‌گذار جدید کشتارگاه صنعتی تویسرکان، گفت: حمایت از این بخش در تامین گوشت استان و استفاده از پتانسیل‌های موجود، نقش بسزایی در ارتقای سلامت و بهداشت گوشت ایفا می‌کند.

در ادامه دکتر رسولی بااشاره به جمع‌آوری کشتارگاه‌های سنتی و غیربهداشتی در سطح استان، گفت: در حال حاضر شش کشتارگاه صنعتی دام و پنج کشتارگاه صنعتی طیور در استان فعال بوده و تمام کشتارگاه‌های استان مجهز به سیستم پیش سرد هستند و لاشه های استحصالی با نظارت شبانه روزی ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی با ضریب امنیت بهداشتی بیشتری تولید و به بازار عرضه می شود.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان در این بازدید تاکید کرد: باید گوشت‌های تهیه شده از ذبح دام بمدت 24 ساعت در محیط پیش‌سرد بماند و همین امر باعث می شود ph گوشت‌های مورد نظر به علت ماندن در سرما کاهش یافته و به این ترتیب بسیاری از میکروب‌ها و ویروس‌های گوشت از جمله بیماری خطرناک تب کریمه کنگو یا CCHF از بین برود.

وی در ادامه با بیان اینکه تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است، گفت: این بیماری در دام بدون علامت است و تنها بی‌اشتهایی و تب ایجاد می‌کند و تشخیص تب کریمه کنگو توسط انسان‌های عادی غیر قابل تشخیص بوده اما کشنده و بسیار واگیر است.

دکتر رسولی با اشاره به لیبل گذاری (لیبل سفید دام ماده، لیبل آبی دام نر) و مهر دامپزشکی برروی لاشه های دام کشتاری، گفت: این حق شهروندی است که هنگام تهیه گوشت بداند چه نوع گونه ای را خریداری می کند.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان با تاکید به خودداری از ذبح دام در خارج از کشتارگاه‌های دام، گفت: افرادی که نذر و قربانی دارند می‌تواند از طریق شماره گیری تلفن ۱۵۱۲ مراتب را تحت نظارت بهداشتی و شرعی مجموعه دامپزشکی  انجام دهند.

در پایان این بازدید، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان تویسرکان ضمن تشکر و قدردانی از بازدید مدیرکل دامپزشکی و هیات همراه از کشتارگاه صنعتی دام تویسرکان،گفت: حمایت های همه جانبه مدیرکل دامپزشکی استان جهت احداث کشتارگاه صنعتی دام تویسرکان به منظور ایجاد امنیت و سرمایه بهداشتی پایدار و حفظ سلامت شهروندان و نیز نظارت جدی و پر دغدغه وی و مجموعه دامپزشکی استان و شهرستان در فرآیند احداث کشتارگاه بسیار باارزش و مثمر ثمر بود.

 

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 287810
admin ادمین پورتال همدان

admin ادمین پورتال همدان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه