• 1399/04/23 - 11:24
  • تعداد بازدید : 318
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار:

بالغ بر 60 درصد گوشت قرمز مصرفی استان در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان بهار کشتار و توزیع می گردد

جلسه هماهنگی نحوه انجام فعالیتهای بهداشتی کشتارگاه صنعتی دام در محل اداره دامپزشکی شهرستان بهار برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار جلسه هماهنگی نحوه انجام فعالیتهای بهداشتی در کشتارگاه صنعتی دام در محل اداره دامپزشکی شهرستان بهار و با حضور مسئولین اداره دامپزشکی شهرستان ، مدیریت کشتارگاه صنعتی دام شهرستان بهار و ناظرین و کادر بهداشتی مستقر در کشتارگاه دام برگزار گردید.

دکتر صادقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار در این جلسه ضمن خوش آمدگویی به مدیریت وکلیه همکاران شاغل در حوزه بهداشتی کشتارگاه صنعتی دام گفت: با عنایت به اوج گیری مجدد بیماری ویروسی کرونا و آمار بالای مبتلایان به بیماری در کل کشور رعایت پروتکل هاو دستورالعمل های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت در واحد های مربوطه الزامی بوده و در این راستا کشتارگاه های دام به دلیل فعالیت تعداد زیادی از پرسنل در محیط بسته از اهمیت ویژه های برخوردار بوده و می بایستی پروتکل های بهداشتی در واحد زیر نظر ناظرین بهداشتی به صورت کامل و روزمره رعایت گردد.

وی در ادامه اظهار داشت: با توجه به اینکه بالغ بر 60 درصد گوشت قرمز استان در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان بهار کشتار و توزیع می گردد، می بایستی کلیه پرسنل بهداشتی و مدیریت واحد همه با هم و در چارچوب قانون در راستای ارتقای سطح بهداشتی محصولات تولیدی تلاش کرده و در این راستا با همفکری هم در جهت تحقق شرایط مطلوب بهداشتی در واحد تلاش نمایند.

در پایان جلسه اعضای حاضر دیدگاههای خود را در حوزه مسائل بهداشتی مطرح کرده و مقرر گردید که مدیریت کشتارگاه و ناظرین بهداشتی واحد نسبت به رفع نواقص بهداشتی در واحد و ارتقای سطح بهداشتی محصولات تولیدی اقدام نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان بهار
  • کد خبر : 253788
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید