• 1399/02/07 - 08:18
  • تعداد بازدید : 394
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان همدان :

در استان همدان چهارده کارگاه بسته بندی گوشت و مرغ در حال فعالیت می باشد

دکتر محمودرضا رسولی در بازدید از کشتارگاه طیور شهرستان بهار گفت: ارتقاء کیفی و بهداشتی کشتارگاههای طیور استان از اولویت های دامپزشکی است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، «دکتر محمودرضا رسولی» مدیرکل دامپزشکی استان به همراه مهندس قنبری، فرماندار شهرستان بهار، مدیرکل محیط زیست استان، معاون سلامت و رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و کنترل مواد غذایی و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار، از کشتارگاه طیور نوآوران صنعت سبز ایرانیان شهرستان بهار بازدید نمود.

طی این بازدید که به منظور بررسی مشکلات کشتارگاه و رفع نواقصات اجرایی کشتارگاه های استان انجام گردید ، دکتر محمودرضا رسولی ضمن تأکید بر نظارت دقیق انجام ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای و دستورالعمل های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور، از بخشهای مختلف این کشتارگاه بازدید کردند و نکات بهداشتی مدنظر و توصیه های لازم را به مدیران این واحد اعلام نمود و از اقدامات صورت گرفته در جهت بالا بردن سطح بهداشت و کیفیت محصولات تولیدی قدردانی نمود.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان در ادامه این کشتارگاه را از نظر زیر ساخت یکی از بهترین کشتارگاه های استان معرفی کرد و گفت: این کشتارگاه برای اینکه بتواند بهترین کشتارگاه باشد باید بتواند رتبه A را کسب کند.

وی بیان کرد: امروزه با توجه به صنعتی شدن جامعه و نگرانی مردم از مخاطرات بهداشتی و پیدایش بیماریهای زیادی که ناشی از غذاهای ناسالم است، سازمان دامپزشکی را بر آن داشته تا با نظارت دقیق کارشناسان ادارات دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور و تمامی صنایع وابسته، ناظر بر چرخه تولید و عرضه فرآورده های خام دامی باشند .

دکتر رسولی در این بازدید با توجه به لزوم انجام پیشگیری از بروز و شیوع بسیاری از بیماریهای طیور و نقش کشتارگاه طیور در این رابطه به رعایت بهداشت کامل در آنها تاکید کرد و گفت: آمادگی آن را داریم که به کشتارگاه با برنامه زمان بندی کمک کنیم تا بتواند در صنعت کشتارگاهی پیشرو در سطح کشور باشد و دارای برند گردد.

وی در ادامه افزود: در استان همدان چهارده کارگاه بسته بندی گوشت و مرغ در حال فعالیت می باشند، لذا به کشتارگاه توصیه می گردد با توجه به امکانات موجود در این مکان، نسبت به گسترش هرچه سریع تر کارگاه بسته بندی و قطعه بندی مرغ اقدام نموده و از ارزش افزوده این امر مهم بهداشتی نیز بهره مند گردد.

در ادامه مدیرکل دامپزشکی استان ضمن تقدیر از مسئولین استان و  کشتارگاه در خصوص اقدامات انجام گرفته، اظهار داشت: فعالیت ها و ارتقاء کیفیت باید همیشگی، پایدار و مستمر باشد.

موسوی مدیر کشتارگاه طیور شهرستان بهار، گفت: تمام تلاش خود را به کار می گیریم که با گرفتن مشاوره های لازم از نظر کیفیت، اشتغال زایی و بهداشت پیشرو باشیم و با اضافه کردن خط تولید فرآورده های مرغ و کشتار بوقلمون بتوانیم در جهت گسترش کشتارگاه گام برداریم.

در ادامه مهندس قنبری فرماندار شهرستان بهار از تلاش مسئولین دامپزشکی و محیط زیست در جهت ارتقاء کیفیت و رعایت اصول بهداشتی و حفظ محیط زیست در جهت تولید محصولات بهداشتی با کیفیت بالا تقدیر و تشکر کرد و گفت: این بازدید با هدف برطرف شدن مشکلات اجرایی واحد انجام گرفته است و تمام تلاش مسئولین در جهت رفع این مهم می باشد.

در پایان این بازدید دکتر رسولی، دکتر مکاری، دکتر نقی پور و دکتر صادقی از پست قرنطینه دامپزشکی صالح آباد نیز بازدید و بر روند فعالیت های انجام گرفته نظارت کردند و از متصدی پست در جهت انجام وظایف به نحو احسن، تقدیر و تشکر نمودند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251413
کلمات کلیدی
لینک کوتاه