شرح وظایف: اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی
- ابلاغ، برنامهریزی و نظارت بر حسن اجرای آئیننامهها، دستورالعملها و بخشنامهها در خصوص چگونگی کنترل و نظارت بهداشتی اماکن دامی و صنایع وابسته به مردم، کشتارگاهها، مراتع، کارخانههای تولید و مراکز تهیه، عملآوری، بستهبندی و توزیع و عرضه فرآوردههای خوراکی و غیرخوراکی دام و مراکز جمعآوری شیر و کارخانههای خوراک دام و طیور
- برنامهریزی، نظارت، پیگیری و ساماندهی کشتار دامهای روستائی و کشتار در اعیاد و مراسم مذهبی
- تنظیم و تائید پروندههای مربوط به پرداختهای غرامت دامهای ضبطی در کشتارگاهها و ارجاع به امور مالی جهت پرداخت
- صدور هرگونه پروانۀ تاسیس و بهرهوری مرتبط با واحدهای نگهداری دام، طیور و آبزیان
- انجام اقدامات لازم به منظور صدور پروانه و مجوزهای بهداشتی تاسیس و بهرهبرداری از مراکز و تاسیسات دامی فرآوردههای خوراکی و غیرخوراکی دامی وتنظیم و صدور پروانهها و نیز مجوزهای مسئولین فنی و بهداشتی و نظارت بر حسن عملکرد ایشان
