پنجشنبه 07 خرداد 1405

flag
  • 1404/12/19 - 11:00
  • تعداد بازدید : 31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان همدان:

انجام واکسیناسیون و پایش و مراقبت بیماری های دامی ادامه دارد

هدف مجموعه دامپزشکی حفظ سرمایه های دامی کشور است، تا دامداران با آرامش خاطر ، بتوانند امنیت تولید و تامین زنجیره غذایی استان و کشور را با قوت ادامه دهند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر امیرحسین نقی‌پور از تداوم و تشدید فعالیتهای دامپزشکی در شرایط فعلی کشور خبر داد و گفت : پرسنل پرتلاش اداره کل دامپزشکی استان همدان علاوه بر فعالیت های مختلف از جمله نظارت های بهداشتی بر اماکن عرضه مواد پروتئینی، فعالیت های آزمایشگاهی و امور قرنطینه ای و تسریع در ترخیص کالاها، در اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی در مبارزه با بیماری ها با تمام توان اکیپ های کارشناسی و عملیاتی در حال انجام امور محوله هستند.

 مدیر کل دامپزشکی استان همدان افزود: اقدامات لازم شامل پایش و مراقبت، واکسیناسیون های سراسری و موردی و هرگونه اقدام ضروری به‌ صورت منظم و مستمر در راستای حفاظت از سرمایه دامی استان در حوزه صنعتی، روستایی و عشایری در حال انجام است.

 دکتر نقی‌پور اشاره کرد: هدف مجموعه دامپزشکی حفظ سرمایه های دامی کشور است، تا دامداران با آرامش خاطر ، بتوانند امنیت تولید و تامین زنجیره غذایی استان و کشور را با قوت ادامه دهند.

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار اسلایدر,اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی,روابط عمومی
  • کد خبر : 351900
کلمات کلیدی
admin ادمین پورتال همدان

admin ادمین پورتال همدان

تصاویر

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور