چهارشنبه 28 خرداد 1404

flag
  • 1396/11/03 - 12:00
  • تعداد بازدید : 63
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پوشش واکسیناسیون صددرصدی گاوداریهای صنعتی و سنتی شهرستان فامنین علیه بیماری تب مالت

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین دکتر محمود مشهوری رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت:در راستای اقدامات مبارزه و  کنترل بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام  شهرستان طی 9ماه گذشته علیه بیماری برسلوز(تب مالت) مایه کوبی شده اند که به طور کامل (100 درصدی)تحت پوشش واقع شده اند.

دکتر محمود مشهوری گفت: با توجه به مشترک بودن بیماری بروسلوز(تب مالت) و خطر بالای ابتلای افراد به این بیماری، تلاش اداره دامپزشکی در اقدامات پیشگیرانه، تنها راه مبارزه با احتمال بروز و انتشار این بیماری خطرناک برای جمعیت دامی و انسانی شهرستان است .

وی افزود: واکسیناسیون فراگیر،آموزش و ترویج و رعایت مقررات بهداشتی و قرنطینه‌ای، از جمله روش های پیشگیری و مبارزه با بیماری بروسلوز در جمعیت‌های دامی است و در این راستا طرح واکسیناسیون رایگان بروسلوز گاوی در سطح شهرستان انجام شد.

وی خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون کلیه روستاهای شهرستان بر علیه بروسلوز گاوی بصورت 100 درصدی واکسینه شده اند.


  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187713
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور