مدیرکل دامپزشکی استان همدان خبر داد
نصب لیبل بر روی لاشههای گوشتی همدان/ بستهبندی آلایش دامی
مدیرکل دامپزشکی استان همدان از نصب لیبل بر روی لاشههای گوشتی به منظور نشان دادن جنس و نوع دام در همدان خبر داد و گفت: از این پس آلایشهای دامی در استان به صورت بستهبندی شده عرضه میشوند و با متخلفان برخورد خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمودرضا رسولی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در همدان، از نصب لیبل بر روی لاشههای گوشتی به منظور نشان دادن جنس و نوع دام در استان خبر داد و اظهار کرد: طبق مصوبه استانداری همدان دو طرح را اجرایی کردهایم.
وی با بیان اینکه در راستای تامین بخشی از حقوق شهروندی طرح نصب لیبل بر روی لاشههای گوشتی کشتارگاه صالحآباد مورد توجه قرار گرفت، گفت: از این پس نوع دام و نیز جنس آن از طریق لیبل مشخص خواهد شد و شهروندان متوجه خواهند شد که چه نوع مواد گوشتی را خریداری کردهاند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به اینکه سالها بود این طرح در استان اجرا نشده بود که خوشبختانه موفق به اجرای آن شدیم، افزود: این طرح در راستای شفافسازی خرید مردم بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه لیبل در کشتارگاه درج میشود، تصریح کرد: بر اساس نوع گوشت قیمت آن نیز مشخص خواهد شد.
دکتر رسولی با بیان اینکه هماهنگی لازم با اتحادیه قصابان برای اجرای این طرح صورت گرفته و کار در حال انجام است، گفت: تقریباً از اواخر هفته گذشته این طرح آغاز شده است.
وی از بستهبندی آلایش دامی در استان خبر داد و افزود: این طرح در سطح کشور منحصر به فرد است و متناسب با شأن استان همدان اجرایی شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با بیان اینکه قبلاً خصوصاً در منطقه سبزهمیدان مغازههایی کلهپاچه و انواع آلایش دامی را به شکل نامناسب عرضه میکردند، گفت: عرضه به این طریق نامناسب باعث میشد که شهروندان اطلاعی از اینکه این محصولات متعلق به چه تاریخی است و آیا بهداشتی بوده است یا خیر؛ نداشته باشند.
وی با بیان اینکه طرح طی چند روز اخیر آغاز شده و بازرسان دامپزشکی نیز از اول صبح در بازار حضور یافته و نظارت کامل بر اوضاع دارند، افزود: از این پس با هر نوع آلایش دامی فاقد بستهبندی برخورد خواهد شد و توصیه میشود مردم نیز از خرید این نوع محصولات خودداری کنند.
دکتر رسولی با بیان اینکه آلایشی که بستهبندی نشده باشد یا تاریخ مصرفشان گذشته و یا ناشی از کشتار قاچاق و غیرمجاز است، خاطرنشان کرد: اکنون به صورتهای مختلف محصولاتی نظیر دل، جیگر، سیرابی، کله و پاچه و ... در کشتارگاه صالحآباد بستهبندی میشود تا در بازار به فروش برسد.
وی با بیان اینکه قبلاً به روش نامناسبی این محصولات عرضه میشد که گاهی با حضور گردشگران در سبزهمیدان، آنجا وضعیت خوبی نداشت، گفت: در ادامه طرح باید این اماکن بهسازی شوند همانطور که در خصوص مرغفروشیها این جریان اتفاق افتاد و اکنون مرغها در یخچالهای ایستاده عرضه میشوند.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به اینکه این طرح تازه اجرا شده و بهسازی اماکن عرضه آلایش دامی زمانبر است، افزود: امیدوارم آنچه که در شأن استان است رخ دهد.
نظر دهید