یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1396/03/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 99
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عرضه شیرهای تاریخ مصرف گذشته در قالب شیر فله ای

دکتر میثم اشکان مهر کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار این مطلب را با اشاره به افزایش مصرف لبنیات در ماه مبارک رمضان بیان کرد.

وی افزود: تولید شیرخام در محدوده نظارتی سازمان دامپزشکی است و این موضوع در برنامه های کنترل و بررسی اداره دامپزشکی شهرستان قرار دارد.

مسئول بازرسی مواد خام دامی دامپزشکی شهرستان بهار درباره زمان ماندگاری مجاز شیر پاستوریزه، گفت: برای واحدهای دارای حداقل شرایط بهداشتی ساخت، بسته به فصل ، حداقل ۲ تا سه روز و برای واحدهای دارای مجوز ویژه شرایط خوب ساخت با احتساب زمان قرنطینه، حداکثر هفت روز زمان ماندگاری مجاز شیر به شمار می آید و تخلف از این زمان ها، تخلف محسوب می شود و مراتب در واحدهای نظارتی قابل پیگیری است.

دکتر اشکان مهر افزود: اگرچه اساتید تغذیه بر استفاده زیاد از فرآورده های لبنی به ویژه شیر همواره تاکید داشته اند اما به دلایل متعدد گرایش مردم به این فرآورده ها در ماه رمضان دوچندان می شود.

وی تاکید کرد: برخی متقلبان ادعا می کنند که شیر خام مقوی و مطلوب تر از شیرهای پاستوریزه است اما این مساله صحت ندارد و می تواند تهدیداتی از جمله فروش شیرهای تاریخ مصرف گذشته به جای شیر سنتی را در پی داشته باشد.




  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187615
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور