دکتر بصیری رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد:
شهروندان اسدآبادی بدون شک و تردید از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از قصابی های تحت نظارت دامپزشکی گوشت مصرفی را تهیه کنند
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد دکتر بصیری رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از عموم مردم درخواست نمود بدون شک و تردید از مراکز تحت نظارت دامپزشکی گوشت مصرفی را تهیه کنند.
دکتر عادل بصیری محمد پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد گفت: همشهریان گوشت گوسفندی و گوسالهای که تحت نظر بازرسان دامپزشکی ذبح شده دارای معاینه و مهر دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضاء و تحت نظارت حمل شده است و از مراکز دارای پروانه عرضه می گردد و مردم بدون نگرانی میتوانند آنها را خریداری کنند.
وی در ارتباط با نگرانیهای احتمالی مردم درباره ابتلا به ویروس کشنده "تب کریمه کنگو" با مصرف گوشت قرمز اظهار کرد: با وجود اینکه عامل بیماری تب کریمه کنگو از کنههای آلوده ایجاد میشود و دام و دامدار را مورد تهاجم قرار میدهد و باعث آلودگی می شود ، اما در صورت مصرف و خرید گوشت قرمز از کشتارگاه های تحت نظارت دامپزشکی مشکلی برای مصرف کنندگان وجود نخواهد داشت.
وی افزود: کشتارگاههایی که دارای سیستم پیش سرد هستند گوشت ذبح شده را به مدت 24 ساعت در سردخانه و در دمای صفر تا 4+ درجه قرار میدهند که این امر منجر به رفع آلودگی های احتمالی میشود.
در ادامه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد افزود: برخی از هموطنان نیز که اقدام به ذبح قربانی در محیط خارج از کشتارگاه میکنند باید حتما نکات بهداشتی لازم را رعایت کنند و به آنها توصیه میشود که دام را از محیطی تهیه کنند که مورد تایید دامپزشکی باشد و از دامپزشکان برای حضور در زمان ذبح دعوت به عمل آورند تا اقدام به معاینه دام قبل و بعد از ذبح نمایند.
وی افزود: افرادی که دام را در محیطی غیر از کشتارگاه ذبح میکنند باید گوشت دام را به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و بعد مصرف کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد همچنین در خصوص مصرف جگر گفت: جگر حتما باید بمدت 48 ساعت در دمای 0 تا 4+ درجه سانتی گراد نگهداری شود،بر این اساس به مردم عزیز توصیه می شود که به جد از مصرف جگر نیمپز یا خام خودداری شود.
وی یادآور شد: در صورتی که افراد به جگرکی مراجعه میکنند حتما توصیه شود که جگر به طور کامل پخته شود تا خطرات احتمالی آن رفع شود و با توجه به اینکه فعالین این صنف محصولات خود را در دمای یخچال نگهداری میکنند خطرات کمتری در این ارتباط وجود دارد اما برای حفظ سلامت افراد بهتر است که نکات بهداشتی لازم را با جدیت بیشتر رعایت شود.
وی همچنین با توصیه به خانمهای خانهدار گفت: به افرادی که در منزل اقدام به خرد کردن گوشت میکنند توصیه میشود که از دستکش استفاده کنند.
رئیس اداره دامپزشکی اسدآباد در پایان صحبتهای خود تاکید کرد: مردم میتوانند گزارش تخلفات احتمالی درباره ذبح دام و عرضه گوشت را به سامانه تماس تلفنی به شماره 1512 یا شماره تماس های 33134926-33132066-081 اطلاع دهند.
نظر دهید