پنجشنبه 19 تیر 1404

flag
  • 1396/08/02 - 12:00
  • تعداد بازدید : 63
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دیدار مدیرکل دامپزشکی استان با فرمانده انتظامی استان همدان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، مدیرکل دامپزشکی استان به همراه رئیس و قائم مقام سازمان جهادکشاورزی استان با فرمانده جدید نیروی انتظامی استان دیدار کردند.

دکتر رسولی مدیر کل دامپزشکی استان در دیدار با سردار کامرانی صالح فرمانده جدید نیروی انتظامی استان همدان  با قدردانی از تلاش ها و نقش بی بدیل نیروی انتظامی در ایجاد امنیت در زندگی مردم، نیروی انتظامی و دامپزشکی را دو نیروی مکمل در ایجاد سلامت و امنیت غذایی جامعه توصیف کرد.

دکتر رسولی با اشاره به همکاری عمیق نیروی انتظامی درخصوص فعالیتهای مرتبط با دامپزشکی افزود: نیروی انتظامی با حمایت اداره کل دامپزشکی در تأمین امنیت غذایی و حفظ بهداشت عمومی جامعه نیز نقش بسزایی داشته و از زحمات و همکاری شبانه روزی نیروی انتظامی درانجام اقدامات پیشگیرانه از شیوع بیماری آنفلوانزای پرندگان در استان تقدیر و تشکر کرد.

در این دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان با قدردانی از تلاش های اداره کل دامپزشکی استان، اقدامات دامپزشکی را مقدس توصیف و از آمادگی کامل نیروی انتظامی برای تداوم همکاری های بین دو ارگان خبر داد.

وی با تأکید بر وجود یک حوزه مشترک مأموریتی گفت: باید بدنبال راهکارها و ظرفیت های جدید در حوزه مدیریتی باشیم تا نگذاریم بحران عادی به بحران امنیتی تبدیل شود.

سردار کامرانی صالح افزود: بهداشت عمومی موضوع بسیار مهمی است که نقش اساسی در زندگی مردم دارد و باید مردم را سهیم و شریک در این امنیت بدانیم.

وی خواستار برگزاری دوره های آموزشی برای کارکنان دامپزشکی در موضوعات مختلف امنیتی توسط کارشناسان انتظامی شد و افزود: با تمام توان برای تأمین بهداشت جامعه با اداره کل دامپزشکی همکاری خواهیم کرد.

در پایان لوح سپاس و تبریک جهت انتصاب بجا و شایسته سرادر سرتیپ دوم پاسدار کامرانی صالح بعنوان فرمانده انتظامی استان از طرف مدیر کل دامپزشکی استان همدان به وی اهداء شد.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186931
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور