شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1396/04/14 - 12:00
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دامپزشکی اسدآباد پنج واحد متخلف مرغ فروشی را پلمپ و به مراجع قضایی معرفی کرد

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد دکتر عادل بصیری رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان از پلمپ و معرفی به مراجع قضایی پنچ واحد متخلف مرغ فروشی خبر داد.

دکتر بصیری گفت: در راستای تامین بهداشت عمومی و خدمت رسانی به شهروندان در یک ماه گذشته اداره دامپزشکی در حین بازرسی از واحدهای تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان اسدآباد 5 واحد متخلف مرغ فروشی در سطح شهر که به عرضه غیربهداشتی مواد خام دامی اقدام کرده، پلمپ و به مراجع قضایی معرفی نموده است.

وی در ادامه افزود: اداره دامپزشکی اسدآباد حمایت از رفاه و آسایش مردم در راستای ارتقاء بهداشت عمومی را در دستور کار خود قرار داده است چرا که هرگونه سهل انگاری و اهمال در عرضه مواد خام دامی، سلامت جامعه را به خطر خواهد انداخت و هیچگونه چشم پوشی در این زمینه را پذیرا نمی باشیم.

دکتر بصیری محمدپور در پایان گفت: از آنجا که فروش مرغ فله به دلیل مشخص نبودن تاریخ تولید ممنوع است، لذا به عموم مردم توصیه می شود از خرید مرغهایی که فاقد لیبل،بسته بندی و تاریخ تولید وانقضاء هستند خودداری کرده و در صورت موارد مشابه مراتب را از طریق سامانه تلفنی 1512 یا شماره تماس های 33132066-33134926-081 به بازرسان اداره کل دامپزشکی استان  اطلاع رسانی نمایند .
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187777
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور