یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1396/01/31 - 12:00
  • تعداد بازدید : 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار خبر داد:

داشتن مهر یا کد بهداشتی دامپزشکی اولین گام جهت حصول اطمینان از سلامت فرآورده های دامی می باشد

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، دکتر محمود مشهوری رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان با اشاره به اینکه پروتئینهای حیوانی در سلامتی ورشد بدن نقش بسزایی دارندافزود:با این وجود در صورتیکه این مواد از مراکز مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نشوند، می توانند باعث سرایت بیماریهای قابل انتقال به انسان و ایجاد مسمومیتهای غذایی شده و سلامت مصرف کننده را به خطر اندازند، از این رو مصرف کنندگان در تهیه موادپروتئینی دامی باید نهایت دقّت را بعمل آورد و توصیه های بهداشتی را مد نظر داشته باشند.

وی افزود:با عنایت به نکته فوق و گسترش و اهمیت روز افزون بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده، تمام دست اندرکارن و تولیدکنندگان مواد غذایی با منشاء دامی موظفند محصولات خود را با رعایت کامل موازین و مقررات بهداشتی تحت نظارت دامپزشکی تولید نموده و با مهر تائید سلامت یا کد بهداشتی دامپزشکی عرضه نمایند.

دکتر مشهوری در ادامه گفت:اولین گام جهت حصول اطمینان از سلامت فرآورده های دامی، داشتن مهر یا کد بهداشتی دامپزشکی مبنی بر تهیه و تولید در مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی می باشد، علاوه بر این نکته اساسی، اطلاع و آگاهی شهروندان از برخی ویژگیهای بهداشتی مواد غذایی با منشاء دامی و دقت هنگام تهیه این مواد می تواند راهنمای خوبی برای تهیه محصولات سالم و بهداشتی باشد تا چنانچه مورد مشکوکی را مشاهده کردند به دامپزشکی گزارش نمایند.

وی در پایان با اشاره به این که بازرسی بهداشتی از مراکز تولید و عرضه مواد خام دامی در سطح شهرستان توسط کارشناسان این اداره به صورت مستمر در حال انجام می باشد افزود: در صورت وجود هر گونه ابهام شهروندان از شرایط بهداشتی مواد خام دامی در حال عرضه می توانند به اداره دامپزشکی شهرستان مراجعه یا با شماره های اداره تماس گرفته و از مشورت کارشناسان اداره استفاده نمایند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187261
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور