شنبه 30 خرداد 1405

flag
  • 1394/01/27 - 12:00
  • تعداد بازدید : 44
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اداره دامپزشکی رزن در فروردین ماه94 برای دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستا کلاس آموزشی برگزار کرد.

کلاس آموزشی آشنایی با بیماریهای مشترک بین انسان ودام به همت اداره دامپزشکی شهرستان رزن برای دهیاران واعضای شوراهای روستائی شهرستان در محل بخشداری برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان رزن،دکتر علی نجف لو رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن با اعلام خبر برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی در مورد آموزش آشنایی با بیماریهای مشترک بین انسان ودام برای دهیاران واعضای شوراهای محترم روستائی شهرستان گفت: این کلاس آموزشی با حضور 40 نفر از دهیاران و اعضای شورای اسلامی در محل سالن کنفرانس بخشداری برگزار گردید.



وی افزود ؛حدود50 درصد از عوامل عفونی، بیماریها مشترک بین انسان و دام محسوب می‌گردد و از آنجاییکه  تجربه مبارزه با این بیماری ها تا کنون نشان داده است که کنترل و پیشگیری از این بیماری در انسان، تنها با مبارزه و کنترل این بیماری در دام میسر است، لذا لازم است که این عامل بیماری، اول در بدن دام شناسایی گردد و همچنین سیر و نحوه انتشار آن در بین جمعیت دامی و نهایتا نحوه ارتباط انسان با دام و روش های پیشگیری از بیماری در دام و سپس روش های پیشگیری از انتقال احتمالی عامل بیماری از دام به انسان بررسی و مطالعه گردد.


رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن در پایان از شهروندان خواست فراورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه فرآورده‌های خام دامی خوراکی با شماره تلفن08136443503 به این اداره اطلاع دهند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186947
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور