اجرای طرح سراسری مایه کوبی PPR در استان همدان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان،دکتر محمود رضا رسولی مدیر کل دامپزشکی استان از اجرای طرح سراسری مایه کوبی PPR ( طاعون نشخوارکنندگان کوچک) در استان خبر داد.
ایشان در ادامه افزود طرح سراسری مایه کوبی PPR ( طاعون نشخوارکنندگان کوچک) در دامهای واجد شرایط عشائری (4 تا 18 ماهه) در ماه های اخیر شروع شده که تاکنون برای 242 هزار و 479 راس دام مایه کوبی انجام شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان گفت: علیرغم سالهای گذشته که این بیماری تلفات سنگین در بره و بزغاله ایجاد می نمود خوشبختانه در سه ماهه اول سال جاری حتی یک کانون بیماری PPR نیز گزارش و دیده نشده است.
ایشان در پایان بیان کرد که این طرح در دامهای ساکن روستائی که چراگاه مشترک با دام عشائری دارند و در روستاهای هم مرز با استانهای آلوده همچنان ادامه خواهد داشت .
نظر دهید