رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان:
کارشناسان دامپزشکی محموله آبزیان وارده را از زمان حمل تا نگهداری در کارخانه تن ماهی برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی مورد بررسی و ارزیابی قرار میدهند

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان حجت الاسلام والمسلمین رسولی ، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان به همراه رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان از کارخانه تن ماهی این شهرستان بازدید کرد.
وی در این بازدید با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخلی و نام گذاری شعار سال به عنوان رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: باید همه مسئولان بیش از پیش در رفع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان توان خود را به کار بگیرند.
این مقام مسئول افزود:کیفیت مطلوب خود بهترین تبلیغ در عرضه کالاست لذا رعایت بهداشت و سلامت مواد اولیه ورودی در چنین کارخانه هایی از اهمیت فراوانی برخوردار است.
حجت الاسلام والمسلمین رسولی تصریح کرد: بازدید از واحدهای تولیدی و گفتوگوی چهره به چهره با صاحبان صنعت، مدیران را برای تصمیم گیری بهتر به بخش تولید کمک میکند.
در ادامه دکتر نقی پور رییس اداره دامپزشکی شهرستان نیز افزود: تن ماهی یکی از غذا های پر طرفدار در بین اکثر ایرانیان است که امروزه شرکت های مختلفی با نام های متفاوت تولید کننده این محصول می باشند و باید طرز تهیه و حمل و نقل و پخت تن ماهی در این کارخانجات طبق اصول مهندسی صنایع غذایی و مطابق اصول بهداشتی دامپزشکی انجام گیرد چراکه بهداشت و سلامتی در این مورد نقش به سزایی دارد.
وی در ادامه افزود: به دلیل اهمیت مسائل و نکات بهداشتی در این کارخانجات، کلیه مراحل مورد بررسی قرار گرفته و کارشناسان این اداره محموله آبزیان وارده را از زمان حمل تا نگهداری در کارخانه تن ماهی برابر ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی مورد بررسی و ارزیابی قرار میدهند و خوشبختانه تاکنون سطح مطلوب و مورد نظر دامپزشکی در این کارخانه رعایت شده است.