• 1402/09/30 - 08:05
  • تعداد بازدید : 253
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان خبر داد:

بیماری بروسلوز یک بیماری مولتی فاکتوریال است و مهار آن نیازمند همکاری همه جانبه دستگاههای ذیربط است

با حضور دکتر محمدرضا شیرزادی رئیس گروه مدیریت بیماریهای زئونوز وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، دکتر مهدی اخوان مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری همدان #دکتر_امیرحسین_نقی_پور مدیرکل دامپزشکی استان همدان، دکتر فاطمه ترکمان اسدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، دکتر قنبری کارشناس تب مالت و مهندس مظهری کارشناس مسئول مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان و تعدادی از کارشناسان و مدیران اداره کل دامپزشکی استان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان جلسه ساماندهی و ارتقاء مراقبت پیشگیری و کنترل بیماری تب مالت در استان همدان برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر محمدرضا شیرزادی رئیس گروه مدیریت بیماریهای زئونوز وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی، دکتر مهدی اخوان مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری همدان، دکتر امیرحسین نقی پور مدیرکل دامپزشکی استان همدان، دکتر فاطمه ترکمان اسدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، دکتر قنبری کارشناس تب مالت و مهندس مظهری کارشناس مسئول مرکز سلامت محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر صادقی معاونت سلامت اداره کل دامپزشکی استان و تعدادی از کارشناسان و مدیران اداره کل دامپزشکی استان و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد.

در این نشست دکتر محمدرضا شیرزادی رئیس گروه مدیریت بیماریهای زئونوز وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی گفت: میزان بروز تب مالت در استان های غربی کشور نسبت به میانگین کشوری بیشتر است که دلیل این موضوع تبادل دام های آلوده با کشورهای همسایه و ورود این دام ها به این استان ها است.

وی با بیان اینکه تماس با حیوانات دچار سقط‌ جنین، مصرف شیر آلوده یا فرآورده‌های آن یکی از موارد ابتلا در تب مالت هستند ادامه داد: به علت عدم وجود اطلاعات کافی از وقوع بیماری در بسیاری از کشورها، یا به دلیل فقدان تسهیلات تشخیص و گزارشی، تخمین دقیقی از میزان شیوع تب مالت در سطح جهانی وجود ندارد، علاوه بر این بسیاری از موارد تب مالت در انسان خفیف بوده یا با تظاهرات بالینی غیرمعمول همراه ‌شده که به درستی تشخیص داده نمی‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان گفت: بیماری بروسلوز یک بیماری مولتی فاکتوریال است و مهار این بیماری نیازمند همکاری همه جانبه دستگاههای ذیربط در استان است و اینگونه جلسات در بررسی وضعیت بروز و شیوع بیماری تب مالت در استان و اهمیت برنامه‌ریزی جهت مقابله با این بیماری نقش مهم در راستای کنترل این بیماری ایفاء می کند.

در ادامه دکتر نقی پور هدف از برگزاری این جلسه را هم اندیشی با استفاده از خرد جمعی  در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی، پیشگیری و کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام دانست و گفت: وضعیت بروسلوز در استان همدان با استفاده از رصد و پایش گاوداریها و دامداریهای استان به طور مرتب در حال بررسی است و گزارشی از اقدامات اداره کل دامپزشکی استان در این خصوص ارائه نمود.

در این نشست میزان بروز بیماری تب مالت در استان همدان بررسی و راهکارهای لازم برای کنترل این بیماری بیان و مورد بحث قرار گرفت.

لازم به ذکر است دکتر شیرزادی رئیس گروه مدیریت بیماریهای زئونوز وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی به همراه کارشناسان این وزارتخانه و همچنین کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از محل سردخانه و محل نگهداری واکسن و آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان همدان بازدید کردند.

این بازدید به منظور ارزیابی تجهیزات سردخانه نگهداری واکسن و مواد بیولوژیک، نحوه چیدمان واکسن‌ها و امکانات موجود و اطلاع از روند آزمایشاتی که بر روی نمونه‌ صورت می‌گیرد و نحوه بررسی نمونه های واصله امکانات و آزمایشات که این آزمایشگاه انجام می‌دهد صورت گرفت.

گفتنی است که آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان همدان به عنوان آزمایشگاه رفرنس در زمینه بیماری‌های آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان، آبله،ppr،بروسلوز می باشد.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر,اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی,اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی
  • کد خبر : 312229
admin ادمین پورتال همدان

admin ادمین پورتال همدان

تصاویر

لینک کوتاه