روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد خبر داد:
بازدید از سردخانه های نگهداری مواد خام دامی شهرستان اسدآباد
در این طرح کلیه مراکز عرضه شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، مراکز بسته بندی، قطعه بندی، رستوران ها، کبابی ها، سردخانه های شهرستان و ... به صورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسین بهداشتی دامپزشکی قرار میگیرد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی اسدآباد، با عنایت به اجرای طرح تشدید نظارتهای بهداشتی نوروز 1402 و همچنین ماه مبارک رمضان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد به صورت سرزده از مراکز عرضه تحت پوشش از نحوه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی توسط کارشناسان مربوطه از سردخانه های نگهداری بازدید کرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد گفت: در این طرح کلیه مراکز عرضه شامل قصابی ها، مرغ و ماهی فروشی ها، مراکز بسته بندی، قطعه بندی، رستوران ها، کبابی ها، سردخانه های شهرستان و ... به صورت مرتب مورد رصد و پایش بازرسین بهداشتی دامپزشکی قرار میگیرد.
مهندس وثوقی کیا در بازدید از سرخانه های نگهداری بیان کرد این بازدیدها را حاکی از اهمیت رعایت شرایط بهداشتی در زمان نگهداری فرآورده های خام دامی منجمد در سردخانه ها ذکر کرد و گفت: با توجه به احتمال بروز تغییرات دمایی در زمان نگهداری فرآورده های خام دامی در سردخانه امکان فاسد شدن فرآورده وجود دارد. هم چنین رعایت نشانه گذاری برای مشخص شدن زمان ورود فرآورده به سردخانه و مشخص بودن تاریخ مصرف و انقضای فرآورده های موجود در سردخانه نکاتی هستند که باید متصدی و مسئول فنی آن ها را رعایت کنند تا از بروز مشکل در سلامت فرآورده جلوگیری شود.
وی ضمن اعلام استمرار بازدیدها و نظارتهای لازم توسط بازرسین دامپزشکی تا پایان ماه مبارک رمضان از شهروندان عزیز درخواست نمود فرآورده های دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و معتبر تهیه و به تاریخ تولید، انقضاء و کد بهداشتی دامپزشکی محصول دقت نموده و از خرید محصولات فله و فاقد هویت خودداری نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلفات بهداشتی، مراتب را در اسرع وقت به اداره دامپزشکی اسدآباد با شماره تلفن 33148020 گزارش نمایند.