یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1396/04/14 - 12:00
  • تعداد بازدید : 125
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فامنین خبر داد:

طرح پیش سرد در کشتارگاه پگاه سحر فامنین اجرائی شد

در راستای ارتقای کیفیت بهداشتی و امنیت غذایی گوشت قرمز، سیستم پیش سرد کشتارگاه دام شهرستان فامنین راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین، دکتر صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان با اعلام این خبر گفت:سیستم پیشسرد در کشتارگاهها امری ضروری است زیرا نگهداری لاشههای کشتاری در دمای یخچالی ، علاوه بر افزایش کیفیت گوشت و گذران فرآیند جمود نعشی، باعث حذف پاتوژنهای احتمالی بخصوص بیماری خطرناک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF ) می گردد.

دکتر بهزاد صادقی افزود: در اجرای این طرح، لاشه های استحصالی و آلایشهای خوراکی دام( دل، جگر و...) قبل از عرضه به بازار مصرف به مدت 24 ساعت در سالن پیش سرد کشتارگاه در دمای صفر تا 4 درجه نگهداری و سپس با خودروهای سردخانه دار به مراکز عرضه مجاز حمل می گردند.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فامنین در پایان افزود: دامپزشکی همواره نهایت تلاش خود را در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت جامعه خواهد داشت و از تمامی همشهریان عزیز درخواست داریم تا ضمن رعایت دقیق اصول بهداشتی در مصرف گوشت تازه از خرید گوشت بدون مهر و تایید دامپزشکی خوداری نمایند.

  • گروه خبری :
  • کد خبر : 186581
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور