مدیرکل دامپزشکی استان همدان خبر داد:
در ماه رمضان کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی همدان توسط بازرسان دامپزشکی بازرسی می شوند
دکتر رسولی:از تاریخ 5 خرداد ماه لغایت 5 تیر ماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان ،کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی توسط بازرسان دامپزشکی بازرسی می شوند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمود رضا رسولی، مدیرکل دامپزشکی استان همدان، هدف از این بازدید ها را بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع رسانی عمومی و آشنایی مردم استان با ضوابط مذکور دانست.
دکتر رسولی در ادامه از تشکیل و تجهیز 43 اکیپ بازرسی ثابت و سیار در سطح استان جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد گفت: با عنایت به افزایش مصرف فراورده های خام دامی در این ماه مبارک و تامین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم جهت اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح استان از تاریخ 5 خرداد ماه لغایت 5 تیر ماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر صورت گرفته است که در این طرح از کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی ، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور و کارگاه های بسته بندی این فراورده ها بازرسی انجام می گیرد.
دکتر رسولی در پایان از مردم استان درخواست کرد ضمن تهیه این فراورده ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن 1512 و تلفن های4-3261801به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.
نظر دهید