یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1395/12/02 - 12:00
  • تعداد بازدید : 87
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری دوره های آموزشی ویژه قصابان در شهرستان فامنین

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان فامنین، دکتر صادقی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان گفت: با توجه به اینکه یکی از وظایف دامپزشکی نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از جمله گوشت است، لزوم رعایت نکات بهداشتی بسیار مهم محسوب می‌شود و لذا در همین راستا کلاس آموزشی با هماهنگی رئیس اتحادیه صنف قصابان فامنین برای قصابان این شهرستان در اداره دامپزشکی شهرستان فامنین برگزار شد.

دکتر بهزاد صادقی افزود: با توجه به ارتقای سطح بهداشتی فرآورده‌های خام دامی و به منظور آشنایی هرچه بیشتر صنف قصابان با آخرین دستورالعمل‌های دامپزشکی و مخاطرات بهداشتی، این جلسه آموزشی تشکیل شد و در این دوره آموزشی مطالبی در مورد اهمیت بهداشت و سلامت مواد غذایی، عوامل تهدیدکننده سلامت گوشت، نقش قصابان و سلاخان در تأمین بهداشت و سلامت گوشت و اهمیت بیماری‌های مشترک و به ویژه تب کریمه کنگو عنوان شد.

وی تصریح کرد: یکی از راه‌های بسیار مهم در مورد جلوگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی به شهروندان در زمینه چگونگی تهیه فرآورده‌های خام دامی از قبیل گوشت قرمز و سفید و تخم‌مرغ و آموزش به عرضه کنندگان این فرآورده‌ها است.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187901
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور