شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1396/06/11 - 12:00
  • تعداد بازدید : 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن گفت:

بازرسی تیم دامپزشکی رزن بر کشتار دام در روز عید سعید قربان انجام گرفت

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی رزن ، دکتر علی طاهری رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن ضمن تبریک عید سعید قربان گفت: طرح بازرسی، نظارت و ساماندهی کشتار دام در عید قربان با حضور ناظر شرعی و بازرس بهداشت گوشت در عید بزرگ مسلمین اجرا شد.

وی اضافه کرد: اداره دامپزشکی رزن هر ساله برنامه‌های خاص خود را در خصوص ذبح اسلامی و بهداشتی در سطح شهرستان انجام می‌دهد تا از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام جلوگیری نماید.

وی با اشاره به آماده باش یک اکیپ ثابت و سه اکیپ سیار در عید قربان امسال اظهار داشت: این اکیپ ها به عنوان ناظران بهداشتی ثابت و سیار دامپزشکی، در روز عید سعید قربان خدمات بهداشتی و شرعی رایگان ارائه دادند.

 رئیس اداره دامپزشکی رزن افزود: همچنین یک نفر بعنوان ناظر شرعی، نظارت های شرعی را در این روز انجام می داد.

دکتر طاهری گفت: از کشتار دام هایی که دچار لنگش، کوری چشم، لاغری مفرط، اسهال، ترشحات زیاد از چشم، بینی، دهان و یا مشکوک به بیماری بودند در محل کشتارگاه سنتی رزن جلوگیری بعمل آمد؛ و در سطح شهر نیز بعد از انجام ذبح از ریختن ضمائم غیر خوراکی لاشه و امعاء و احشاء دام در معابر عمومی ممانعت بعمل آمده و  ضمائم غیر خوراکی با همکاری پرسنل زحمت کش شهرداری رزن به صورت بهداشتی دفن شد.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رزن افزود: بهترین محل برای نگهداری گوشت قرمز تازه و گرم تا 24ساعت درون یخچال با دمایی حدود 4 درجه سانتی‌گراد بالای صفر است تا از بروز بیماری تب خونریزی دهنده کریمه - کنگو (CCHF) جلوگیری شود.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 187552
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور