یکشنبه 30 آذر 1404

flag
  • 1396/03/23 - 12:00
  • تعداد بازدید : 56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام سمپاشی طرح جامع و cchf توسط دامپزشکی در شهرستان بهار

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان بهار دکتر محمود مشهوری رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان اظهار داشت: از ابتدای انجام سمپاشی طرح جامع و cchf در شهرستان بهار بالغ بر صد لیتر سم برای مقابله با کنه ناقل بیماری تب کریمه کنگو مصرف شده است .ایشان در ادامه افزود: برای تهیه سموم مورد نیاز اقدام کردیم و تلاش می‌کنیم تا جایی که امکان دارد برای رعایت ضوابط زیست محیطی با اجرای روش‌های مدیریت پیشگیری، از سموم کمتری استفاده شود.

وی گفت: بر اساس اعلام وزارت بهداشت درباره مشاهده موارد بیماری در انسان‌ها، مبارزه با عوامل بیماری زا در بخش دام در روستا‌ها و واحد های اپیدمیولوژیک شهرستان تشدید شده است.

دکتر مشهوری گفت: جلوگیری از کشتار دام به صورت غیرمجاز و کشتار در مکان‌های غیر از کشتارگاه‌های صنعتی، مبارزه با انگل‌ها و کنه‌ها، الزام رعایت اصول نگهداری گوشت در سردخانه و یخچال به مدت ۲۴ ساعت از جمله اقدامات اداره دامپزشکی شهرستان بهار برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو بوده است.

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهارگفت: افرادی که برای تفریح به مناطق روستایی می‌روند اگر در این مناطق گوشت قرمز تهیه می‌کنند حتما گوشت را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه دارند سپس مصرف کنند.

وی تاکید کرد: ویروس بیماری تب کریمه کنگو در طبیعت پایدار است و براساس شواهد علمی قابل حذف نیست بنابراین صاحبنظران جهانی برای پیشگیری از ابتلای به این بیماری بر آموزش عمومی تاکید دارند.




  • گروه خبری :
  • کد خبر : 188090
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور