رئیس اداره دامپزشکی شهرستان نهاوند:
ارجاع 33 واحد متخلف به مراجع قضایی در هشت ماهه سالجاری در نهاوند
دکتر سلگی: طی هشت ماهه سال 97 مقدار چهارهزار و 660 کیلوگرم انواع مواد خام دامی در شهرستان نهاوند کشف، ضبط و معدوم سازی گردیده است.
بازدید رئیس اداره دامپزشکی بهار از مراحل ساخت و تکمیل شرکت بسته بندی پای مرغ در این شهرستان
دکتر بهزاد صادقی: بهار در حال تبدیل شدن به قطب شهرستانی دارای انواع شرکت های بسته بندی فرآورده های خام دامی است.
بازدید مستمر كارشناسان اداره دامپزشكی رزن از مزارع پرورش ماهی این شهرستان
دکتر علی طاهری: استفاده از «مالاشیت گرین» در استخرهای پرورش ماهی غیرمجاز و ممنوع می باشد.
ضبط و معدوم سازی هفتاد قلم داروی تاریخ گذشته در سطح شهرستان همدان
دکتر امیرحسین نقی پور: مراکز فروش و توزیع داروهای دامی همواره توسط اکیپ های نظارتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار می گیرند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه سازمان دامپزشکی کشور در استان همدان گفت:
حتی یک کیلوگرم گوشت، بدون نظارت شرعی و بهداشتی وارد چرخه مصرف انسانی نمی شود
حجت الاسلام والمسلمین حمزه کلانتری: جمهوری اسلامی ایران بهترین کیفیت نظارت شرعی بر صید و ذبح در میان کشورهای اسلامی را دارد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار:
انجام بازدیدهای مشترک واحدهای تولید، توزیع و عرضه مواد خام دامی در سطح شهرستان بهار افزایش یافته است.
دکتر بهزاد صادقی: به منظور تضمین بهداشت محصولات تولیدی و عرضه شده در واحدها، بازرسان مواد خام دامی این شهرستان با دقت کامل بر اساس دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور، موادخام دامی را ارزیابی کرده و موارد غیربهداشتی را از چرخه مصرف انسانی خارج می نمایند.