فرماندار شهرستان اسدآباد:
دامپزشکی اقدامات مناسبی در راستای کنترل و نظارت بهداشتی انجام داده است.
دکتر بصیری: جلسه ستاد پیشگیری از بروز و شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در این شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان:
طی بازرسی صورت گرفته بیش از 258 قلم داروی تاریخ منقضی در داروخانه های شهرستان کشف، ضبط و جمع آوری شد.
دکتر امیرحسین نقی پور: نظارت مستمر بر عملکرد شرکت های پخش دارو واکسن توسط کارشناسان دامپزشکی در حال انجام است.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با بیماری آنفلوانزای پرندگان ویژه مرغداران در شهرستان رزن
دکتر طاهری: مرغداران باید در شروع فصل سرما، اصول قرنطینه ای و بیوسکوریتی را بعنوان یک اصل مهم در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری رعایت کنند.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ملایر:
طی نه ماهه سالجاری تاکنون بیش از بیست و دو هزار کیلوگرم موادخام دامی غیرقابل مصرف در شهرستان، ضبط و معدوم سازی شد
دکتر قلی زاده: از ابتدای سالجاری تاکنون تعداد بیش از نه هزار بازدید از اماکن و مراکز عرضه مواد خام دامی توسط بازرسین دامپزشکی صورت گرفته است.
برگزاری جلسه سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در دامپزشکی نهاوند
دکتر سلگی: با حضور کلیه کارکنان دامپزشکی نهاوند جلسه سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در این شهرستان برگزار شد.
برگزاری جلسه ساماندهی و ارتقاء مراقبت بیماری تب مالت در کارگروه سلامت کبودرآهنگ
دکتر نجف لو: کنترل بیماریها اعتبار محور بوده و باید توجه ویژه ای به دامپزشکی در بخش کنترل بیماری های مشترک گردد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان فامنین:
شناسایی و مبارزه با بیماری های مشترک بین انسان و دام از مهمترین اهداف دامپزشکی است
دکتر محمود مشهوری از عملکرد نه ماهه تست سل و بروسلوز در شهرستان فامنین خبر داد.
برگزاری جلسه هماهنگی با بخش خصوصی دامپزشکی در شهرستان تویسرکان
دکتر قیاسی: همکاری و تعامل مثبت و سازنده فی مابین بخش خصوصی و دولتی نقش مؤثری در پیشبرد اهداف دامپزشکی ایفا می کند.
برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با بیماری هاری برای دانش آموزان روستای چنارسفلی از توابع اسدآباد
دکتر بصیری از برگزاری کلاس آموزشی درخصوص بیماری هاری ویژه دانش آموزان در روستای چنارسفلی با تدریس یکی از کارشناسان این اداره خبر داد.
اتمام فاز دوم واکسیناسیون تب برفکی دام سنگین در شهرستان نهاوند
دکتر سلگی: یکی از وظایف مهم دامپزشکی صیانت از دام ها و سرمایه های دامی کشور است.