معدوم سازی بیش از 16 تن مواد خام دامی در سه ماهه اول سال 1403
مدیر کل دامپزشکی استان همدان هدف از بازدید های کارشناسان این اداره کل از مراکز عرضه مواد خام دامی را تامین بهداشت و تضمین سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده مردم شریف استان همدان دانست و افزود: در طول سه ماهه گذشته تعداد 21953 بازرسی از مراکز تولید، توزیع،حمل و عرضه موادخام دامی در سطح استان صورت گرفته است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان دکتر «امیرحسین نقی پور» «مدیرکل دامپزشکی استان همدان» گفت: در نظارت بهداشتی برمراکز تولید، فرآوری و عرضه ی فرآورده های خام دامی در سه ماهه ابتدایی سال 1403 مقدار 16503کیلوگرم مواد خام دامی غیرقابل مصرف ضبط و معدوم گردید.
مدیر کل دامپزشکی استان همدان هدف از بازدید های کارشناسان این اداره کل از مراکز عرضه مواد خام دامی را تامین بهداشت و تضمین سلامت فرآوردههای خام دامی مورد استفاده مردم شریف استان همدان دانست و افزود: در طول سه ماهه گذشته تعداد 21953 بازرسی از مراکز تولید، توزیع،حمل و عرضه موادخام دامی در سطح استان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در این بازرسیهای بهداشتی، بیش از732 مورد نمونه گیری موادخام دامی جهت انجام آزمایشات لازم اخذ شده ، خاطرنشان کرد: در سه ماهه گذشته با تلاشهای شبانه روزی همکارانمان در سطح استان تعداد 585 واحد دارای تخلف بهداشتی شناسایی گردیده است.
دکتر نقی پور افزود: در طول مدت سه ماهه اخیر، در کشتارگاههای دام و طیور استان همدان تحت نظارت شبانه روزی بازرسان بهداشتی و ناظرین شرعی دامپزشکی، تعداد 32324 رأس دام سبک و 4721 رأس دام سنگین و همچنین قریب 7 میلیون و ششصد هزار قطعه طیور کشتار شده است که با نظارت دقیق کارشناسان دامپزشکی بیش از 12 تن لاشه ضبطی انواع دام و بیش از 185 تن لاشه ضبطی طیور ضبط و امحاء شده است.
این مقام مسئول با تاکید براینکه نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در طول سال به منظور تامین سلامت امنیت غذایی تعطیل شدنی نیست و دائماً برقرار میباشد، گفت: به متخلفان بهداشتی که برای سودجوئی خود سلامت مردم را هدف میگیرند، در صورت مشاهده تخلف، از سوی کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی برخورد قانونی و بدون اغماض بعمل خواهد آمد.