مدیر کل دامپزشکی استان همدان خبر داد:
تشدید نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان
دکتر محمودرضا رسولی: هدف از اجرای این طرح را تضمین سلامت و ارتقاء کیفیت بهداشتی محصولات دامی مورد استفاده خانوار و روزه داران در ماه مبارک رمضان دانست.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمودرضا رسولی مدیرکل دامپزشکی استان از آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان خبرداد.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان هدف از اجرای این طرح را تضمین سلامت و ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان و اجرای دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه بهداشتی محصولات دامی مورد استفاده خانوار و روزه داران دانست.
در ادامه دکتر محمودرضا رسولی به وظیفه اداره کل دامپزشکی استان در تامین امنیت غذایی از تولید تا مصرف اشاره نمود و افزود: در ماه مبارک رمضان نیز همانند سنوات گذشته، سربازان عرصه سلامت بر روند تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، رستوران ها ، هتل ها ، چلوکبابی ها ، سردخانه ها، کشتارگاههای دام و طیور و کارگاههای بسته بندی، نظارت و بازرسی می نمایند.
وی افزود: با توجه به افزایش خرید و مصرف فرآورده های خام دامی مانند گوشت قرمز و سفید و ....، در این ماه و تأمین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح استان، روزانه 41 نفر کارشناس در سطح استان در قالب 30 اکیپ ثابت و سیار در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر از ساعت 8 الی 20 بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت می کنند.
از دکتر رسولی از مردم استان خواست، ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفن های۴- 32651801 -081 به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد قانونی در این رابطه صورت گیرد.
نظر دهید