در راستای اجرای طرح تشدید نظارت و بازرسی بهداشتی:
آماده باش 29 اکیپ اداره کل دامپزشکی استان همدان در ایام نوروز
مدیرکل دامپزشکی استان همدان از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز توسط اکیپهای بازرسی بهداشتی دامپزشکی به منظور نظارت بر مراکز تولید و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی در استان خبرداد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، دکتر محمودرضا رسولی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، عرضه فرآوردههای خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام نوروز، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعال با ساماندهی 29 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی ثابت و سیار با بکارگیری نزدیک به 49 نفر ناظرین بهداشتی دامپزشکی به مدت 19 روز در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر از 25 اسفندماه لغایت 14 فروردین سال 1400 در سطح استان در حال اجرا است.
وی افزود : در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ایام نوروز مراکز توزیع و عرضه فرآورده های دامی، رستوران ها، هتل ها و سایر اماکنی که از فرآورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می گردد، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی و کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی، کارگاه های فرآوری و بسته بندی فرآورده های خام دامی و سایر موارد حسب مورد تحت پوشش طرح قرار دارند .
این مقام مسئول با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیربهداشتی فرآوردههای خام دامی؛ از کلیه شهروندان درخواست نمود: فرآوردههای خام دامی خود را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید محصولات بستهبندی، به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
وی همچنین اظهار کرد: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی استان همدان با شماره تماس 32651801-4– 081 و سامانه ارتباطی سراسری ۱۵۱۲ آماده دریافت و ارائه هرگونه انتقادات،شکایات،راهنمایی و پاسخگویی به سوالات حوزه دامپزشکی شهروندان است.
نظر دهید