• 1400/02/06 - 10:33
  • تعداد بازدید : 315
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کبودرآهنگ خبرداد:

تشدید نظارت بهداشتی مراکز تهیه و عرضه مواد خام دامی شهرستان کبودراهنگ درماه مبارک رمضان

دکتر حافظی: نظارت بهداشتی بر نحوه تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی یکی دیگر از وظایف دامپزشکی است که به دلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک رمضان تشدید می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان کبودراهنگ، دکتر عبدالحسین حافظی رئیس اداره دامپزشکی این شهرستان با بیان اینکه هر ساله در آغاز ماه رمضان، طرح تشدید نظارت بهداشتی با عنوان طرح ضیافت در سراسر شهرستان آغاز می‌شود گفت: امسال نیز این طرح با بهره‌گیری از تعداد 7 نفر از نیروهای دامپزشکی شهرستان در قالب 4  گروه در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر آغاز شده است.

وی افزود: تمامی مراکز عرضه، تولید، نگهداری و فروش فرآورده‌های خام دامی شامل کشتارگاه‌، مراکز قطعه‌بندی و بسته‌بندی عرضه گوشت،مرغ‌، ماهی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، اماکن تهیه غذای آماده، رستوران‌ها، غذاخوری‌های بین راهی، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات خوراک دام و طیور مورد بازرسی دقیق و منظم قرار می‌گیرد.

این مقام مسئول تصریح کرد: نظارت بهداشتی بر نحوه تولید،توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی یکی دیگر از وظایف دامپزشکی است که به دلیل حساسیت موضوع در ماه مبارک رمضان تشدید می شود.

در پایان دکتر حافظی با بیان اینکه اجرای این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد از مردم شهرستان خواست هنگام خرید محصولات خام دامی نسبت به بهداشتی بودن و تاریخ مصرف آن توجه کنند و موارد مشکوک را از طریق سامانه سراسری ۱۵۱۲ و یا تماس با اداره دامپزشکی شهرستان‌ اطلاع رسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان کبودرآهنگ
  • کد خبر : 273376
admin ادمین پورتال همدان

admin ادمین پورتال همدان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید