انجام بازرسی بهداشتی و شرعی در روز عید سعید قربان در شهرستان بهار
دکترصادقی: جهت جلوگیری از بروز و شیوع بیماری تب کریمه کنگو(cchf) ، همشهریان گرامی از مصرف تازه گوشت قربانی شده خودداری و حتماً به مدت حداقل 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری کرده تا گوشت سالم سازی شده و پس از بدست آوردن تردی لازم مورد مصرف قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان بهار، بر اساس دستورالعمل های ارسالی از سوی سازمان و اداره کل دامپزشکی استان همدان مبنی بر انجام بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی همشهریان گرامی و طبق روال سنوات گذشته اداره دامپزشکی شهرستان بهار با بسیج کلیه نیروها و امکانات خود اقدام به انجام بازرسی و نظارت بهداشتی و شرعی دامهای قربانی همشهریان شهرستان بهار نموده و در این راستا تعداد 567 رأس گوسفند و 20رأس بز و 31رأس گاو به صورت بازرسی پیش از کشتار انجام شده و همچنین تعداد 65لاشه گوسفند و تعداد 15 لاشه گاو بازرسی شده و میزان 85 کیلوگرم موارد ضبطی و غیرقابل مصرف از آنها جداسازی و ضبط و معدوم سازی گردید.
دکتر بهزاد صادقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بهار ضمن تبریک عیدقربان به تمامی همشهریان گرامی و ضمن تقدیر و تشکر از حضور کلیه پرسنل اداره در جهت نظارت بر دامهای کشتار شده در روز عید قربان از افزایش سطح معلومات همشهریان در زمینه نحوه مواجهه با لاشه دامهای قربانی و امعاء و احشاء آنها خبر داد و اظهار داشت: این مهم با تلاش پرسنل خدوم و زحمتکش دامپزشکی حاصل شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای انجام بازرسی های بهداشتی و شرعی در شهرستان بهار تعداد دو اکیپ ثابت در سطح اداره دامپزشکی شهرستان و کشتارگاه صنعتی دام صالح آباد و سه اکیپ سیار در شهرهای لاله جین، صالح آباد و بهار تشکیل شده و کار بازرسی انجام گرفته است، افزود: جهت جلوگیری از بروز و شیوع بیماری تب کریمه کنگو(cchf) ، همشهریان گرامی از مصرف تازه گوشت قربانی شده خودداری و حتماً به مدت حداقل 24 ساعت در دمای یخچال نگهداری کرده تا گوشت سالم سازی شده و پس از بدست آوردن تردی لازم مورد مصرف قرار گیرد.