برگزاری جلسه هماهنگی ساماندهی قطعه بندی مرغ در دامپزشکی شهرستان همدان
دکتر نقی پور: جلسه ساماندهی قطعه بندی مرغ با محوریت اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و با حضور متصدیان مراکز قطعه بندی مرغ، مسئولین فنی بهداشتی، و کارشناسان دامپزشکی در محل اداره دامپزشکی شهرستان همدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان همدان در ابتدای جلسه دکتر امیرحسین نقی پور رئیس اداره دامپزشکی شهرستان همدان گفت: افزایش تولید و عرضه محصول با کیفیت بدون همکاری مسئولین و بازرسین فنی- بهداشتی، مدیران کشتارگاه ها، پرورش دهندگان غیرقابل انجام خواهد بود.
وی در ادامه ضمن اعلام اینکه اجرای طرح ساماندهی قطعه بندی مرغ در ادامه اجرای طرح مرغ سایز و افزایش بهروری و کاهش مخاطرات بهداشتی است، اظهار داشت: موفقیت نهایی در اجرای این طرح ها، فرهنگ سازی و دقت نظر مصرف کنندگان می باشد، همچنین تولید و عرضه محصول با کیفیت بالای بهداشتی توسط تولیدکنندگان می تواند در سلامت جامعه بسیار مؤثر باشد.
در ادامه این جلسه مهندس طلایی کارشناس نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در خصوص اجرای این طرح عنوان کرد: متأسفانه مشاهد می گردد در برخی مراکز و به دور از چشم بازرسین دامپزشکی بصورت فله و خارج از ضوابط بهداشتی دامپزشکی عرضه می گردد که این جلسه مذکور در همین راستا تشکیل شده تا با گرفتن نظرات صاحب نظران فعال در این زمینه، بتوان گامی مؤثر در تضمین کیفیت بهداشتی این فرآورده ها و ارتقاء بهداشت عمومی برداریم.
دکتر نقی پور در پایان ضمن تذکر به مراکز خرده فروشی فرآورده های طیور در خصوص رعایت موارد اعلام شده خاطر نشان کرد: در صورت مشاهده موارد تخلف و یا عدم رعایت بهداشت عمومی، توسط بازرسین دامپزشکی، علاوه بر برخورد قانونی و معرفی این افراد به مراجع قضائی به دلیل به مخاطره انداختن بهداشت عمومی جامعه، نسبت به توقیف محموله ها غیر بهداشتی اقدام شده و اقدامات قانونی انجام خواهد شد.